Wednesday, 11 July 2012

Ini blog SM

Salam 1 Malaysia,

Pertama kali saya nak ucapkan terima kasih lah kepada rakan-rakan yang selalu minta saya wujudkan blog. Nah hari ini saya dah buka satu laman blog..blog ni nanti bukanlah sekadar untuk suka-suka tetapi lebih kepada kritikan dan komen yang membina..Kalau tak membina? kalau tak membina kita cubalah bina..terpulang kepada individu itu sendiri lah nak menilai sejauh mana komentar kita ni..walaupun bagi kita membina tetapi tidak pula mereka, yang pasti apa yang terbuku di hati jika nak diluahkan, luah kan je lah..simpan lama-lama dalam hati tak bagus pulak, takut nanti "darah tinggi"..hehehee

Oh, sebelum terlupa, BLOG SM (Sekadar Mengkritik) nie berbicara mengenai apa ye? ooo, blog nie ada pecahan tersendiri, ada politik, hiburan, ehwal semasa, agama dan teknologi serta sukan..tapi yang paling popular memanglah pasal politik..

Politik tup pulak menyentuh yang mana? ..begini..tak kiralah samada BN ka, PAS ke,PKR ke atau DAP ke asal nama tu politik memang kasi panas la..oh sebelum terlupa, dengar khabar Pak Nuar  nak bersara dari arena politik kalau PR tewas pada PRU 13 nanti? betul ke?...oooo itu tak dapatlah SM dak kritik lebih-lebih al-maklum lah SM baru berblogger..nanti-nanti lah kita berbicara mengenai Pak Nuar ni ..

Oh artis pulak mcm mana erk? oooo SM lebih suka cerita pasal artis baharu dan lama..bak kata orang tiada lama tiada baharu..Zizan itu artis lama ka baharu? ooooo amboi2...nampak sangat yang bertanya tu tak pernah mengikuti perkembangan tv ..zizan tu artis baharu la..alaaa yang kini popolar dengan filem MAEL LAMBUNG tu..he3..

oklah, sampai disini dulu ye..nanti kalau ada apa-apa boleh la email SM di kritikkomen@gmail.com nanti SM jawab semua soalan anda tu..

oh, sebelum terlupa malam nie SM ada kat Sarawak. tengah join BCF..kalau nak tengok BCF jomlah ke Sibu Sarawak...

Jumpa lagi..

No comments:

Post a comment